Easy Cargo way

Aricasy (Arijela Cargo System) je spletna platforma, ki bo vsem, ki bodo prijavljeni v portal, omogočala lažji in hitrejši dostop do razpoložljivega tovora in objavljanjem le tega.

Zasnovan bo tako, da se bo lahko za isti prevoz potegovalo več prevoznikov, na način, da bodo postavljali ceno za prevoz (bidanje). Le to bo časovno omejeno, časovno omejitev pa bo določil pošiljatelj blaga. Pošiljatelj blaga se potem po lastni presoji odloči za prevoznika, ki ni nujno, da je najcenejši.

Prav tako bo možnost, da se postavi »fiksna« cena za prevoz, za katerega se prav tako lahko poteguje več prevoznikov. Pošiljatelj pa se potem po lastni presoji odloči za prevoznika, ki bo prevoz opravil.

Prednosti:

  • Vse se bo dogajalo na spletni platformi
  • Aricasy bo po potrjeni izbiri prevoznika omogočal izpis naloga za prevoz, na katerem bodo navedeni vsi podatki, ki so potrebni za naklad in dostavo blaga.
  • Cenovno ugoden dostop do portala.
  • Brez izgube časa s telefonskim dogovarjanjem in pisanjem E-pošte.
  • Dostop do platforme bo mogoč iz sistemov, ki uporabljajo Windows, Android ali Ios.

Vsi ponudniki prevozov in prevozniki bodo ob registraciji na portal preverjeni iz strani zaposlenih v podjetju, ki bo upravljalo z le tem. Preverjanje uporabnikov se bo občasno opravljalo tudi v času dostopa.

Prav tako bodo morali dostaviti vso zahtevano dokumentacijo, preden bodo pridobili dostop do portala.

Aplikacija je v razvoju!